Skip links

Bink elektro help u besparen op energie.

Energieprijzen gaan fors omhoog, dus besparen op verbruik drukt de kosten.

U wilt natuurlijk weten of het aanpassen u voordeel zal opleveren en zo ja, hoeveel?

Bink elektro kan haar klanten middels dit nieuwe concept helpen.

Wat is dit concept dan wel?

Wij hebben een samenwerking met de producent van o.a. de PowerLine lijnverlichting. Deze PowerLine is in het bijzonder geschikt voor bedrijfshallen. Degelijke en super mooie armaturen welke zijn voorzien van bijvoorbeeld dipswitches om eventueel een ander Wattage te kiezen. maar ook een 12V aansluiting op ieder armatuur, voor bijvoorbeeld sensoren en daarnaast 0-10V waarmee u dan weer kunt dimmen. Kortom complete verlichting voor maximale besparing.

Wij van Bink elektro laten u dan ook graag zien wat er binnen uw bedrijf te besparen is. Middels het onderstaande contactformulier zal Holland Lighting Group dan contact met u opnemen. * Zet u bij opmerkingen a.u.b. Bink elektro

De adviseur van Holland Lighting Group BV komt dan bij u aan om een inventarisatie te doen. Kortom hij kijkt rond in uw bedrijf, maakt een lijst van de aanwezige conventionele verlichting. Daarbij maakt hij notities als lichtkleur, branduren per dag, dagen per week etc. Als u het wenst zijn wij daarbij aanwezig.

Samen met u bespreekt hij wat uw wensen zijn, dit kan zijn: dezelfde kwaliteit van licht, beter licht (dus meer licht op de werkvloer) een ander kleur, wel of geen intelligentie. Daarnaast zou hij graag een afrekening meenemen van uw verbruikscijfers zodat hij de juiste informatie daarvan kan verwerken. Vaak is men zich niet bewust wat een Kw nu echt kost. Denk aan alle bijkomende kosten als transportkosten etc. dit is vaak een groter bedrag dan alleen de kale Kw prijs.

Met al deze data gaat de adviseur voor u aan de slag en maakt een compleet bespaaradvies. Daarna maakt hij een afspraak om dit samen met u te bespreken. U ziet dan werkelijk het resultaat zoals het eruit gaat zien na aanpassing. Pas dan bent u het die beslist of we tot uitvoering over gaan.

Dus, er is geen enkele verplichting. Het moet uiteindelijk voor u een verdienmodel worden wat u past.

Kortom u investeert pas als u het wilt. Bink elektro zorgt ervoor dat u tevreden bent met het resultaat.

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Chat openen
Rene Gomes van Holland Lighting Group B.V. hier 👋 Vragen over onze verlichting? Stuur gerust een WhatsApp bericht!