Skip links

Brochure en prijslijst

Op onze home pagina staat steeds de meest recente digitale weergave van onze brochure, De prijslijst kunt u aanvragen via ons contactformulier. Daar grondstofprijzen op dit moment niet constant zijn, adviseren wij u dan ook voor het uitbrengen van een offerte de meest recente prijslijst op te vragen. Op het moment dat u van ons schriftelijk offerte heeft gekregen, staat deze voor 30 dagen vast. Prijswijzigingen welke tijdens deze periode plaatsvinden worden dus niet doorgevoerd op de order. Na het vervallen van de offerte, moet u dus opnieuw offerte aanvragen. Doet u dit niet, dan zou het kunnen dat er een andere prijs in rekening wordt gebracht, doordat de prijzen zijn aangepast aan de laatste ontwikkelingen.

Ook worden er regelmatig nieuwe items bijgeplaatst in deze brochure dus regelmatig kijken is alleen al om die reden een goed idee.

Heeft u een project waarbij u ADVIES nodig heeft, schroom dan niet ons hierbij te vragen. Wij maken dan vrijblijvend een inventarisatie, lichtplan en ROI berekening. Uiteindelijk zijn wij het die weten wat in uw situatie de beste lichtoplossing is. En tevens weet u dan ook dat deze aan de wettelijke eisen voldoet. Dit is erg belangrijk voor het verkrijgen van subsidies.

Holland Lighting Group BV geeft gedegen advies, weet wat u nodig heeft en werkt uitsluitend met kwaliteitsproducten.

Heeft u nu al een aanvraag waarbij u onze hulp kunt gebruiken, vul dan het contactformulier in. wij nemen dan z.s.m. contact met u op.

Maar bellen mag natuurlijk ook: 0031 416 347 542

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Chat openen
Fried van der Geld van Holland Lighting Group B.V. hier 👋 Vragen over onze verlichting? Stuur gerust een WhatsApp bericht!