Skip links
Gepubliceerd op: Artikelen

EXTRA besparen op uw verlichting!

Wist u dat u meer kunt besparen dan u denkt?

Het niet alleen het vervangen van uw conventionele verlichting naar led. Nee kijk nog eens verder. Juist op uw verbruikskosten kunt u ook fors besparen.

Laat ik een voorbeeld nemen.

Uw huidige verbruik is bijvoorbeeld 200.000kwh per jaar. Stel dat 20% van dit verbruik in uw verlichting verbruikt word, dan is dat 40.000 Kwh per jaar.

Hierop gaat u met led verlichting ongeveer 70% besparen dan heeft u een restverbruik van 12.000Kwh, (voor de verlichting) tel daarbij op uw verbruik (overig) van 160.000Kw dan is dat samen 172.000Kwh.

Als u nu eens een besparing van 5% op dit restverbruik kunt realiseren doordat u een beter prijsvoorstel krijgt van de energieleverancier! Dan betekend dit een voordeel van 8.600 KWh per jaar waar u dan niets voor betaald. dat is mooi 5% extra voordeel op uw totaalverbruik. Dus serieus geld. Een goede combinatie met led verlichting en energieleverancier loont zeker de moeite om dit mee te nemen.

Vraag bij ons vrijblijvend informatie aan over de mogelijkheden, wij hebben goede contacten.

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Chat openen
Fried van der Geld van Holland Lighting Group B.V. hier 👋 Vragen over onze verlichting? Stuur gerust een WhatsApp bericht!