Skip links

Overdracht Holland Lighting Group BV

Holland Lighting Group heeft een nieuwe directeur en eigenaar.

Fried van der Geld richtte Holland Lighting Group in 1985 op en heeft aan vele succesvolle projecten mogen werken. In al die jaren heeft hij het helpen groeien tot de succesvolle onderneming die het nu al is.

Echter, Fried is 2 jaar geleden met pensioen gegaan en hij vond het nu echt tijd om het stokje over te dragen. Dit doet hij aan Sander de Zeeuw.

Sander is eerder al betrokken geweest bij HLG en is erg gedreven om ons verder te helpen groeien. Zo gaat Sander aan de slag met het ontwikkelen van nieuwe producten, om klanten nog beter te voorzien van duurzame Nederlandse kwaliteitsverlichting.

Fried blijft voor nu nog het gezicht van HLG, met name voor het klantencontact. Verder vervult hij voorlopig een adviserende rol in het bedrijf.

Met het sterke fundament dat Fried heeft gebouwd en de nieuwe ontwikkelingen binnen het bedrijf zien wij de toekomst van HLG alleen nog maar mooier worden. Wij blijven staan voor duurzaamheid, kwaliteit en klantvriendelijkheid en hopen nog aan vele projecten te mogen werken.

Na het ondertekenen van de overdracht schudden Fried en Sander elkaar de hand

Neem contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Chat openen
Fried van der Geld van Holland Lighting Group B.V. hier 👋 Vragen over onze verlichting? Stuur gerust een WhatsApp bericht!