Skip links
Gepubliceerd op: Artikelen

Nu de conventionele TL buis gaat verdwijnen.

Verlichting is niet vaak het eerste waar u aan denkt, maar u kunt ook niet zonder. Nu de conventionele TL buis wordt uit gefaseerd moet u misschien toch iets gaan ondernemen, en dus overstappen naar LED. 

Wij begrijpen als geen ander dat het voor u moeilijk is de juiste keuze te maken, uiteindelijk bent u ergens anders in gespecialiseerd. 

Hoe kunt u dan upgraden naar LED?

Dat is waar wij van Holland Lighting Group BV wel raad mee weten, dat is ons specialisme. En daarom nodigen wij ons graag bij u uit, om samen met u te kijken wat en hoe wij dit alles bij u kunnen realiseren.

Wat is de volgende stap?

Met slechts een telefoontje, mailtje of het invullen van het contactformulier bent u verwijderd van een afspraak, een afspraak waarbij wij u over dit alles adviseren en uw wensen bespreken. Daarna maken wij een inventarisatie van uw bedrijf m.b.t. de huidige verlichting in uw bedrijfshal, kantoor, showroom etc.

En dan!

Dan gaat ons team aan de slag met het maken van een compleet lichtplan, ROI-berekening (indien gewenst) en compleet voorstel tot vervanging en eventueel installatie. Want wij kunnen u geheel ontzorgen, van advies tot oplevering alles onder een dak.

Moet ik dan direct beslissen?

Nee, u bent het die uiteindelijk beslist of u het voorstel gaat laten uitvoeren. Want wij willen alleen tevreden klanten en die krijg je niet door het opdringen van een product. Nee, het voorstel moet zich aan u bewijzen.

Het voorstel moet uiteindelijk ook geld voor u gaan verdienen.

En daarom zeggen wij;

Neem de proef op de som, vul onderstaand formulier in, wij nemen dan contact met u op voor het maken van een afspraak.

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Chat openen
Fried van der Geld van Holland Lighting Group B.V. hier 👋 Vragen over onze verlichting? Stuur gerust een WhatsApp bericht!