Skip links

Veilig werken in donkere dagen is mogelijk.

Goed verlichte bedrijfshal

U weet als geen ander dat werken in een goed verlichte bedrijfshal de veiligheid zal bevorderen. Minder ongevallen, minder fouten, beter resultaat. Heeft u nu ook een bedrijfsruimte waarvan u denkt “dit kan beter” maar weet u niet goed hoe u dit moet aanpakken!

Wij van Holland Lighting Group BV kunnen u hiermee vrijblijvend van dienst zijn. Met een telefoontje naar 0416 347 542 maakt u een afspraak.

Een afspraak die overigens geheel vrijblijvend is, Wij komen uw bedrijf inventariseren (wat is de huidige situatie) maken een lichtplan met passende offerte, daarna komen wij dit bij u presenteren. Indien u tevreden bent met het resultaat, geeft u pas de opdracht. Het is dus echt uw besluit tot uitvoering over te gaan.

Overtuigd van het voordeel, het verbeterde resultaat en de betere werkomgeving zijn wij van mening zeker tot elkaar te komen.

En! wat u misschien nog meer zal verbazen, dit kan vaak kosten neutraal. Het benodigde bedrag voor de investering, kunnen wij voor u financieren. U betaald dan met uw besparing de investering af. Dus zelfs zonder dat u er ook maar een euro voor neer gaat leggen heeft u al nieuwe verlichting, welke dan na soms maar 3-4 jaar het voordeel aan uw resultaat doet toevoegen. Mooier kunnen wij het echt niet maken☺

Hieronder wat afbeeldingen van reeds uitgevoerde projecten.

Chat openen
Fried van der Geld van Holland Lighting Group B.V. hier 👋 Vragen over onze verlichting? Stuur gerust een WhatsApp bericht!