Skip links
Gepubliceerd op: Artikelen

Vraag nu uw gratis inventarisatie aan.

Energieprijzen zijn fors gestegen (nu al 86%), dus besparen op verbruik drukt de kosten nu extra.

De prijzen blijven stijgen en de beschikbaarheid voor stroom wordt zelfs problematisch. Ook binnen uw bedrijf zal dit niet ongemerkt zijn gebleven. Kunt u dit veranderen? jazeker kan dat.

Met een telefoontje of het invullen van het formulier onder dit bericht kunnen wij voor u gratis een inventarisatie maken (normaal €250,00) Wij nemen dan de huidige situatie binnen uw bedrijf op, wij kijken wat de ARBO normen zijn binnen uw bedrijfssituatie en komen terug met een compleet plan.

Dit plan is voorzien van een eventueel noodzakelijke lichtplan met berekening, pas daarna bent u het die beslist of u dit wel of niet laat uitvoeren. Dat is wat wij bedoelen met geheel vrijblijvend. Het kost u dus helemaal NIETS en kan u juist heel veel opleveren. Besparingen met Led verlichting kan oplopen tot wel 75% van uw huidige verbruik. Dus u kunt uw kosten structuur heel snel omlaag brengen.

Juist met de huidige prijzen voor stroom is de terugverdientijd nu extra kort.

Wist u overigens dat kantoren groter dan 100m² per 2023 voorzien moeten zijn van het C label en dat energiebesparende maatregelen welke u binnen 5 jaar kunt terug verdienen, moeten worden uitgevoerd?

Kortom, nu investeren is een juiste keuze.

Vul dus snel onderstaan formulier in, omschrijf bij bericht b.v. in het kort de situatie, bijvoorbeeld; bedrijfshal van 20x40m en kantoorruimte. Wij weten dan vooraf waar wij rekening mee moeten houden.

Tot snel☺

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Chat openen
Fried van der Geld van Holland Lighting Group B.V. hier 👋 Vragen over onze verlichting? Stuur gerust een WhatsApp bericht!