Skip links

Bedrijfsverlichting

Kwalitatieve en duurzame bedrijfsverlichting!

Functionele verlichting voor bedrijven

Bedrijfsverlichting van de hoogste kwaliteit

Holland Lighting Group ontwikkelt bedrijfsverlichting en buitenverlichting voor bedrijven in heel Nederland. Onze bedrijfsarmaturen worden gerealiseerd met oog voor duurzaamheid. Zo kunt u bij ons in Waalwijk terecht voor energie- en kostenbesparende oplossingen. Indien u interesse heeft in bedrijfsverlichting en/of buitenverlichting, kunt u uw wensen kenbaar maken, waarna wij direct een offerte voor u opstellen.

Holland Lighting Group B.V. is producent en kan u altijd helpen met de juiste armaturen.

Functioneel

Onze bedrijfsverlichting

Robuust

Powerbay

Een door HLG in Nederland ontwikkeld en geassembleerd armatuur met goede specificaties. Voor industriële hallen, uitermate geschikt als vervanger van gasontladingslampen en TL-verlichting. 100.000 branduren en 10 jaar afbouwende garantie. De PowerBay heeft juist een lage verblindingsfactor waardoor het een prettig armatuur is om onder te werken.
Inmiddels zijn er al vele duizenden armaturen, naar tevredenheid op diverse locaties aangebracht.

Uniek

PowerLine

De PowerLine is ideaal voor in magazijn, distributiecentra en productieruimtes. De PowerLine is een Nederlands product welke wij geheel in eigen beheer assembleren, hierdoor is de kwaliteit dan ook gewaarborgd. Meerdere installateurs vertelden ons "De PowerLine installeren wij wel 20% sneller dan de gerenommeerde merken" Natuurlijk is dat fijn te horen van de vaklui die de lijnen aanbrengen.
Wij zien dit dan ook als compliment.

Multifunctioneel

Lumina

De Lumina is vervaardigd van slagvast polycarbonaat en aluminium. Daarmee is het armatuur uitermate geschikt voor vochtige ruimtes, parkeergarages, opslag, werkplaatsen, wasplaatsen en vele andere ruimtes.
Vraag eens vrijblijvend onze brochure aan.
Het armatuur is ook leverbaar met noodverlichting. (5 aderige doorvoer)

Modern

Halo

Deze eenvoudige, maar uiterst efficiënte ronde highbay, de Halo, heeft een Lumen Watt verhouding van maar liefst 190 Lumen per Watt.
Let wel! De hoge lumen watt verhouding samen met de kleine diameter kan wel verblindend worden ervaren. Echter, voor hogere bedrijfsruimtes is dit een perfect armatuur. Anders adviseren wij u onze PowerBay welke juist een lage verblindingsfactor heeft.
Visie op duurzaamheid

Duurzame en recyclebare bedrijfsverlichting voor uw bedrijfspand

Wij zijn een van de weinige Nederlandse bedrijven die in eigen beheer bedrijfsverlichting voor uw pand ontwikkelt én produceert. Daar waar andere bedrijven veelal kiezen voor het importeren van armaturen uit Azië, kiezen wij voor duurzaamheid en kwaliteit.

De afgelopen jaren is er door ons bedrijf veel tijd en energie gestoken in de ontwikkeling van kwalitatief hoogwaardige bedrijfsverlichting, waarbij veel aandacht is gegeven aan duurzaamheid. Bijzonder aan onze verlichtingsarmaturen is dat deze na een lange levensduur voor 80% kunnen worden hergebruikt.

De armatuur kan worden gedemonteerd, waarna alles wordt gereinigd en de essentiële onderdelen worden vervangen, waaronder de led lichtbron en de driver. Zo verdubbelt tegen relatief lage kosten de levensduur van de armatuur, waarbij het milieu minimaal wordt belast. Deze levensduur wordt veelal bepaald door de kwaliteit van de onderdelen én de temperatuur van de lichtbron.

De bedrijfsverlichting van ons gespecialiseerde bedrijf uit Brabant heeft een zeer lage temperatuurontwikkeling, waardoor er al snel meer dan 70.000 branduren worden gegarandeerd. Al met al is het een uitstekend presterend product voor vele jaren aan lichtplezier.

Kies voor een lange levensduur met onze bedrijfslampen voor kantoren en kantines

Veel kantoren en kantines worden momenteel nog verlicht met tl-grillarmaturen. Mede door de milieudoelstellingen van het kabinet, wordt er in snel tempo gekozen voor vervanging naar led panelen, zoals bandraster led-armaturen.

Veelal wordt gekozen voor goedkope aanbieders van bedrijfslampen die zich massaal op de Nederlandse vervangingsmarkt storten. Vaak voldoen deze led panelen niet aan de gestelde voorwaarden. De kleurtemperatuur tussen de panelen kan fors afwijken en hebben een foute UGR-waarde. Goedkope leds en drivers zorgen voor een (te) korte levensduur en vaak is het energieverbruik hoger dan aangegeven.

Holland Lighting Group heeft gekozen om vanuit de duurzaamheidsgedachte te investeren in goede led panelen die ook na jaren nog steeds voldoen aan de gestelde eisen. Uiteindelijk gaat het erom dat een investering voor bedrijfslampen ook leidt tot kostenreductie en dat deze zichzelf terugverdient.

De levensduur van een nieuw led paneel is uiteindelijk de belangrijkste factor bij een investeringsvraagstuk. Niet alleen de ROI is daarbij van belang. Iedere werkplek moet ingericht zijn volgens de Arbonorm en met de juiste luxwaarde. Zorg dan ook dat u hieraan voldoet om later problemen te voorkomen.

Buitenverlichting voor terreinen en parkeerplaatsen van bedrijven

Beter zicht begint bij goed licht. Een voor de hand liggende uitspraak, maar wel een uitspraak waar niets op af te dingen valt. Bedrijfslampen zorgen voor de veiligheid van medewerkers, bezoekers en omgeving.

Naast geavanceerde binnenverlichting, zijn wij ook dé lichtspecialist voor buitenverlichting van terreinen en parkeerplaatsen voor bedrijven.

De nieuwe generatie straatarmaturen is veelal uitgerust met goed presterende led lichtbronnen. Meer en meer worden deze toegepast in combinatie met een daglichtsensor en bewegingsmelder. Hiermee wordt een besparing tot wel 70% van het energieverbruik gerealiseerd. Een goede verlichting van het buitenterrein gaat om meer dan alleen wat armaturen ophangen.

Op basis van een nauwkeurig lichtplan, zorgen wij voor de (her)inrichting van buitenverlichting en bedrijfsverlichting voor bedrijven in heel Brabant.

Vraag een offerte aan bij dé specialist in bedrijfsverlichting

Al jaren vertrouwen bedrijven uit heel Nederland op onze kennis en kunde voor hun bedrijfsverlichting en buitenverlichting. Bent u benieuwd wat we voor uw (kantoor)pand of buitenterrein kunnen betekenen en zou u graag een offerte willen aanvragen, zodat u een beeld krijgt van de kosten van bedrijfsverlichting?

Neem dan contact met ons op via +31 (0)416 347 542 of info@hlgbv.nl voor een gratis inventarisatie. Wij stellen vervolgens een vrijblijvende offerte op voor de gewenste bedrijfslampen en vertellen u alles over de mogelijkheden van bedrijfsverlichting.

Enige door ons uitgevoerde projecten

Bedrijfsverlichting projecten

Meer projecten

Bedrijfshallen complex in Helmond, geheel voorzien van de HLG Powerline

10.000 meter verlicht met de PowerLine

Solmar Tours kiest voor Holland Lighting Group B.V.

DQG Meubelfabriek kiest voor HLG PowerLine

Brochure 2024 park- en bedrijfsverlichting

Vraag de brochure bedrijfsverlichting aan

Benieuwd naar onze bedrijfsverlichting? Vraag geheel vrijblijvend onze brochure aan.

Volledig vrijblijvend Met lichtsnelheid in je mailbox

Honderden tevreden klanten

Klanten die u voorgingen

Ontvang een vrijblijvende inventarisatie op locatie

Neem contact op
Chat openen
Fried van der Geld van Holland Lighting Group B.V. hier 👋 Vragen over onze verlichting? Stuur gerust een WhatsApp bericht!