Skip links

Bedrijfsverlichting

Kwalitatieve en duurzame bedrijfsverlichting!

Functionele verlichting voor bedrijven

Bedrijfsverlichting

Holland Lighting Group BV is de juiste partner voor uw bedrijfsverlichting.

Doordat wij in eigen beheer onze armaturen ontwerpen, samenstellen en assembleren staan wij borg voor kwaliteit van Nederlandse bodem.

Wij kunnen u van dienst zijn met de verlichting in (en om) uw bedrijfshal, uw kantoor en ook op uw parkeerplaats.

Graag komen wij bij u aan voor een vrijblijvende inventarisatie, wij nemen dan de huidige situatie bij u op, bespreken samen met u uw wensen en maken vervolgens een voor uw wensen passend voorstel.

Het komt vaak voor dat de huidige verlichting niet meer voldoet aan de Arbo normen, er moet dan niet alleen worden bespaart op energie, nee er moet ook gewoon MEER licht komen op de werkvloer. Toch realiseren wij overal een forse besparing ondanks dat de lichtkwaliteit omhoog gaat.

Bent u ook toe aan betere en zuinigere verlichting, maak dan gebruik van deze GRATIS inventarisatie. Dit is vrijblijvend zonder enige verplichting, en u bent het die de keuze maakt of wij tot uitvoering mogen overgaan.

Maak nog vandaag een afspraak voor beter licht.

Functioneel

Onze bedrijfsverlichting

Robuust

Powerbay

Een door HLG in Nederland ontwikkeld en geassembleerd armatuur met goede specificities. Solitaire lichtbron voor industriële hallen, uitermate geschikt als vervanger van gasontladingslampen en TL verlichting. 100.000 branduren en 10 jaar afbouwende garantie.

Uniek

PowerLine

De PowerLine is ideaal voor in magazijn en productieruimtes. We leveren zowel complete nieuwe lichtlijnen als retrofit. Er is keuze uit 3 verschillende optieken, 20°, 60° of 90°.

Multifunctioneel

Lumina

De Lumina is vervaardigd van slagvast polycarbonaat en aluminium. Daarmee is het armatuur uitermate geschikt voor vochtige ruimtes, parkeergarages, opslag, werkplaatsen, wasplaatsen en vele andere ruimtes.
Vraag eens vrijblijvend onze brochure aan.

Modern

Halo

Deze eenvoudige maar uiterst efficiënte ronde highbay, de Halo, heeft een Lumen Watt verhouding van maar liefst 190 Lumen per Watt.
Visie op duurzaamheid

Als u kiest voor kwaliteit kies dan voor HLG

Holland Lighting Group BV gaat voor duurzaamheid.

Door gebruik te maken van de best mogelijke componenten, is de levensduur van onze armaturen hoog. De gebruikte materialen zijn recyclebaar waardoor de afvalstroom tot een minimum beperkt kan blijven. Het is zelfs mogelijk de armaturen einde leven te voorzien van een nieuwe driver en led’s. U heeft dan voor een geringe investering weer een heel nieuw traject van duurzaam licht.

Samen met u kijken wij altijd naar de beste oplossing die wij nu kunnen bieden, echter kijken wij daarbij ook naar de toekomst binnen uw bedrijf. Blijft een ruimte magazijn, of kan dit op korte termijn veranderen naar b.v. productieruimte, dan is het handig daar nu al rekening mee te houden met de vervanging van uw conventionele verlichting.

Binnen distributiebedrijven kunnen wij een eenvoudige intelligentie aanbieden als optie. Hierdoor bespaart u enorm op uw nieuwe verbruik, hierdoor kan de besparing zelfs oplopen naar wel 90%. Wij noemen dit, Licht waar u Licht nodig heeft.

Kortom met Holland Lighting Group kiest u voor duurzame kwaliteitsverlichting.

Enige door ons uitgevoerde projecten

Bedrijfsverlichting projecten

TrapDirect Waalwijk kiest voor HLG PowerBay

Trends en Trade

Project

Martens kunststoffen Oosterhout

Project

Project Caterpillar

Project

Vraag de brochure bedrijfsverlichting aan

Benieuwd naar onze bedrijfsverlichting? Vraag geheel vrijblijvend onze brochure aan.

Volledig vrijblijvend Met lichtsnelheid in je mailbox

Honderden tevreden klanten

Klanten die u voorgingen

Ontvang een vrijblijvende inventarisatie op locatie

Chat openen
Rene Gomes van Holland Lighting Group B.V. hier 👋 Vragen over onze verlichting? Stuur gerust een WhatsApp bericht!