Skip links

Kantoorverlichting Brabant van HLG

Industriële en recreatie verlichting Direct van fabriek naar klant Duurzame materialen

Kantoorverlichting in Brabant door Holland Lighting Group B.V.

Kantoorverlichting in Brabant

Met onze kennis en kunde ontwerpen en realiseren we al dertig jaar kantoorverlichting voor bedrijven in Brabant. Wilt u zeker zijn van een goede investering voor de ledverlichting en kantoorlampen van uw kantoor in Brabant? De medewerkers van Holland Lighting Group, gevestigd in Waalwijk, stellen graag een nauwkeurig lichtplan voor u op. Het aanvragen van een offerte voor duurzame kantoorverlichting doet u eenvoudig online.

Advies nodig? Neem contact op

Kennismaken en de mogelijkheden voor uw bedrijf bespreken? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Volledig vrijblijvend Binnen 24 uur reactie

Kantoorverlichting Brabant

De voordelen van onze duurzame kantoorverlichting in Brabant

Wanneer u ledverlichting – zoals bandraster led-armaturen – voor uw kantoor in Brabant aanschaft, wilt u er zeker van zijn dat de kantoorlampen van hoogwaardige kwaliteit zijn. Onze producten worden daarom door ons in eigen beheer geproduceerd op Nederlandse bodem. De afgelopen jaren hebben wij, naast kwaliteit, ook geïnvesteerd in duurzaamheid. Daarom profiteert u bij ons bedrijf in Waalwijk gegarandeerd van het volgende:

  • Het is mogelijk om tachtig procent van de onderdelen van uw kantoorlampen te hergebruiken na gebruik in uw kantoorruimte in Brabant;
  • Dankzij de lage temperatuurontwikkeling, bent u zeker van meer dan 70.000 branduren. Het product gaat dus ontzettend lang mee;
  • Onze zakelijke verlichting voldoet aan de gestelde eisen en voorwaarden, zoals de arbonorm, luxwaarde en milieudoelstellingen.

Kies voor een maatwerkoplossing met onze nauwkeurige werkwijze

Bij een investering in ledverlichting en kantoorlampen voor uw kantoor of kantine in Brabant, is het belangrijk dat u deze kosten uiteindelijk terugverdient. Het aanvragen van een offerte is daarom zaak, wanneer u van plan bent te investeren in duurzame kantoorverlichting. Na een gratis inventarisatie van uw wensen en de mogelijkheden, helpt onze adviseur u daarom met het opstellen van een uitvoerig lichtplan met een gedegen berekening. Vervolgens ontvangt u van ons een voorstel en een vrijblijvende offerte, waarin de besparing voor uw kantoorruimte of kantine inzichtelijk is gemaakt. Zo maakt u een keuze voor uw kantoorverlichting in Brabant op basis van goede, feitelijke informatie.

Een offerte aanvragen voor duurzame kantoorverlichting: neem contact met ons op

Al jaren helpen wij industriële bedrijven, vakantie- en attractieparken in heel Brabant met goed presterende park- en kantoorverlichting. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor ledverlichting voor uw bedrijf in Brabant? Zou u graag een offerte aanvragen, zodat u weet welke kosten komen kijken bij de aanschaf van duurzame kantoorverlichting? Wij helpen u graag verder. Bel naar +31 (0)416 347 542, stuur een e-mail naar info@hlgbv.nl of vul het contactformulier op onze website in. Wij nemen dan spoedig contact met u op en stellen een vrijblijvende offerte op.

Ons werk

Recente projecten

Meer projecten

Mag verlichting in uw bedrijf ook gewoon MOOI zijn?

Bedrijfshallen complex in Helmond, geheel voorzien van de HLG Powerline

10.000 meter verlicht met de PowerLine

Project Helmond 10.000m2 PowerLine lijnverlichting

brochure

Vraag onze brochure aan

Benieuwd naar onze verlichting? Vraag geheel vrijblijvend onze brochure aan.

Volledig vrijblijvend Met lichtsnelheid in je mailbox

Honderden tevreden klanten

Klanten die u voorgingen

Ontvang een vrijblijvende inventarisatie op locatie

Neem contact op
Chat openen
Fried van der Geld van Holland Lighting Group B.V. hier 👋 Vragen over onze verlichting? Stuur gerust een WhatsApp bericht!