Skip links

Kantoorverlichting made in Brabant

Kwalitatieve en duurzame verlichting voor uw bedrijf!

led verlichting kantoor
Verlichting voor een prettige werkomgeving

Duurzame kantoorverlichting

Met onze kennis en kunde ontwerpen en realiseren we al dertig jaar kantoorverlichting voor bedrijven in Nederland en made in Brabant. Wilt u zeker zijn van een goede investering voor de ledverlichting en kantoorlampen van uw kantoor? De medewerkers van Holland Lighting Group, gevestigd in Waalwijk, stellen graag een nauwkeurig lichtplan voor u op. Het aanvragen van een offerte voor duurzame kantoorverlichting doet u eenvoudig online.

Functioneel

Onze kantoorverlichting

Populair

Aurora

De Aurora LED panelen zijn de ideale vervangers voor traditionele T8 armaturen en voor wie meer comfort wil bereiken. De besparing op uw conventionele armaturen is enorm. Tot wel 80% en het vervangen van knipperende lampen is verleden tijd.
De panelen zijn er in diverse maatvoeringen.
Vraag gewoon vrijblijvend informatie aan.
Titan LED bandrasterarmatuur in kantoorruimte

Populair

Titan

Titan is een bandrasterarmatuur van hoge klasse. Het armatuur komt veel voor en vervanging is kostbaar. Maar HLG heeft een armatuur ontwikkeld welke mooi en betaalbaar is. Wij hebben meerdere uitvoeringen waardoor er altijd iets is wat past in uw situatie.
Met de komst van de TITAN is dus een verlichtingsvraagstuk betaalbaar geworden.
Aurora tricolor led downlighters

Populair

Aurora tricolor

De Aurora zijn downlighters van hoge klasse, degelijk van uitvoering en eenvoudig te installeren. Ze zijn instelbaar in kleur 3000K, 4000K en 6000K middels dipswitch.
Ze zijn breed toepasbaar, van gang tot toilet en van keuken tot kantoor. De Aurora is ook leverbaar met reflector, de uitstralingshoek is dan iets smaller, maar het design oogt weer net wat beter.
De externe driver is voorzien van 1,5 meter snoer met stekker.

Populair

Aurora IP 54

De Aurora IP54 is een downlighter voor toepassing in een buitenomgeving. De kleurtemperatuur is 3000K (niet instelbaar) Wattage 25Watt.
Duurzame LED lamp: plafonniere

Populair

Plafonnières

Deze plafonnière is een hoogwaardig armatuur met een laag energieverbruik en lange levensduur. De armatuur zorgt voor een zacht homogeen lichtbeeld. Leverbaar in diverse Wattages, met sensoren en/of noodverlichting.
Vraag vrijblijvend informatie bij ons aan.
Visie op duurzaamheid

De voordelen van onze duurzame kantoorverlichting *made in Brabant

Wanneer u ledverlichting – zoals bandraster led-armaturen – voor uw kantoor aanschaft, wilt u er zeker van zijn dat de kantoorverlichting van hoogwaardige kwaliteit is. Onze producten worden daarom door ons in eigen beheer geproduceerd op Nederlandse bodem, vandaar “made in Brabant” De afgelopen jaren hebben wij, naast kwaliteit, ook geïnvesteerd in duurzaamheid. Daarom profiteert u bij ons bedrijf in Waalwijk gegarandeerd van het volgende:

  • Het is mogelijk om tachtig procent van de onderdelen van uw kantoorlampen te hergebruiken na gebruik in uw kantoorruimte in Brabant;
  • Dankzij de lage temperatuurontwikkeling, bent u zeker van meer dan 70.000 branduren. Het product gaat dus ontzettend lang mee;
  • Onze zakelijke verlichting voldoet aan de gestelde eisen en voorwaarden, zoals de Arbonorm, luxwaarde en milieudoelstellingen.
Ons werk

Zie hier wat algemene projecten

Kijk ook bij: over onsnieuws, om de laatste projecten te bekijken.

Meer projecten

Solmar Tours kiest voor Holland Lighting Group B.V.

DQG Meubelfabriek kiest voor HLG PowerLine

Renewi

Filiaal Geldrop

Renewi Nederland

Filialen Zuid Nederland.

Kies voor een maatwerkoplossing met onze nauwkeurige werkwijze

Bij een investering in ledverlichting en kantoorlampen voor uw kantoor of kantine, is het belangrijk dat u deze kosten uiteindelijk terugverdient. Het aanvragen van een offerte is daarom zaak, wanneer u van plan bent te investeren in duurzame kantoorverlichting. Na een gratis inventarisatie van uw wensen en de mogelijkheden, helpt onze adviseur u daarom met het opstellen van een uitvoerig lichtplan met een gedegen berekening. Vervolgens ontvangt u van ons een voorstel en een vrijblijvende offerte, waarin de besparing voor uw kantoorruimte of kantine inzichtelijk is gemaakt. Zo maakt u een keuze voor uw kantoorverlichting op basis van goede, feitelijke informatie.

Een offerte aanvragen voor duurzame kantoorverlichting: neem contact met ons op

Al jaren helpen wij industriële bedrijven, vakantie- en attractieparken in heel Brabant met goed presterende park- en kantoorverlichting. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor ledverlichting voor uw bedrijf? Zou u graag een offerte aanvragen, zodat u weet welke kosten komen kijken bij de aanschaf van duurzame kantoorverlichting? Wij helpen u graag verder. Bel naar +31 (0)416 347 542, stuur een e-mail naar info@hlgbv.nl of vul het contactformulier op onze website in. Wij nemen dan spoedig contact met u op en stellen een vrijblijvende offerte op.

Brochure 2024 park- en bedrijfsverlichting

Vraag de brochure kantoorverlichting aan

Benieuwd naar onze kantoorverlichting? Vraag geheel vrijblijvend onze brochure aan.

Volledig vrijblijvend Met lichtsnelheid in je mailbox

Honderden tevreden klanten

Klanten die u voorgingen

Ontvang een vrijblijvende inventarisatie op locatie

Neem contact op
Chat openen
Fried van der Geld van Holland Lighting Group B.V. hier 👋 Vragen over onze verlichting? Stuur gerust een WhatsApp bericht!