Skip links

Kantoorverlichting

Kwalitatieve en duurzame verlichting voor uw bedrijf!

Verlichting voor een prettige werkomgeving

Duurzame kantoorverlichting

Holland Lighting Group ontwikkelt bedrijfsverlichting en buitenverlichting voor bedrijven in heel de Benelux. Onze bedrijfsarmaturen worden gerealiseerd met oog voor duurzaamheid. Zo kunt u bij ons in Waalwijk terecht voor energie- en kostenbesparende oplossingen. In onze showroom van ruim 100m2 kunnen wij u hierover alles vertellen. Graag nodigen wij u uit om uw situatie samen te bespreken onder het genot van een lekkere kop koffie. Maar indien gewenst komen wij graag bij u op bezoek, een vrijblijvende inventarisatie van de huidige situatie van de verlichting binnen en om uw bedrijf , kunnen wij dan samen doornemen. Aansluitend krijgt u dan van ons een vrijblijvend voorstel zonder enige verplichting.

Pas dan bent U het die beslist of wij tot uitvoering mogen overgaan.

Dus, waarom zou u daar geen gebruik van maken. (gebruik de knop offerte aanvragen) en wij nemen contact met u op voor het maken van een afspraak.

Functioneel

Onze kantoorverlichting

Populair

Aurora

De Aurora LED panelen zijn de ideale vervangers voor traditionele T8 armaturen en voor wie meer comfort wil bereiken. De besparing op uw conventionele armaturen is enorm. tot wel 80% en het vervangen van knipperende lampen is verleden tijd.
De panelen zijn er in diverse maatvoeringen.
Vraag gewoon vrijblijvend informatie aan.

Populair

Titan

Titan is een bandrasterarmatuur van hoge klasse. Het armatuur komt veel voor en vervanging is kostbaar. Maar HLG heeft een armatuur ontwikkeld welke mooi en betaalbaar is. Wij hebben meerdere uitvoeringen waardoor er altijd iets is wat past in uw situatie.
Met de komst van de TITAN is dus een verlichtingsvraagstuk betaalbaar geworden.

Populair

Aurora tricolor

De Aurora zijn downlighters van hoge klasse, degelijk van uitvoering en eenvoudig te installeren. Ze zijn instelbaar in kleur 3000K 4000K en 6000K middels dipswitch.
Ze zijn breed toepasbaar, van gang tot toilet en van keuken tot kantoor. De Aurora is ook leverbaar met reflector, de uitstralingshoek is dan iets smaller maar het design oogt weer net wat beter.
De externe driver is voorzien van 1,5 meter snoer met stekker.

Populair

Aurora IP 54

De Aurora IP54 is een downlighter voor toepassing in een buitenomgeving. De kleurtemperatuur is 3000K (niet instelbaar) Wattage 25Watt.

Populair

Plafonnières

Deze plafonnière is een hoogwaardig armatuur met een laag energieverbruik en lange levensduur. het armatuur zorgt voor een zacht homogeen lichtbeeld. Leverbaar in diverse Wattages, met sensoren en of noodverlichting.
Vraag vrijblijvend informatie bij ons aan.
Visie op duurzaamheid

Hergebruik

De afgelopen jaren is er door ons bedrijf  veel tijd en energie gestoken in de ontwikkeling van hoogwaardige bedrijfsverlichting, waarbij veel aandacht is gegeven aan duurzaamheid. Bijzonder aan onze verlichtingsarmaturen is dat deze na een lange levensduur voor 80% kunnen worden hergebruikt.

Het armatuur kan worden gedemonteerd, waarna alles wordt gereinigd en de essentiële onderdelen worden vervangen, waaronder de led-lichtbron en de driver. Zo verdubbelt u tegen relatief lage kosten de levensduur van het armatuur, waarbij het milieu minimaal wordt belast. Deze levensduur wordt veelal bepaald door de kwaliteit van de onderdelen én de temperatuur van de lichtbron. Kies dan ook voor kwaliteitsverlichting om op langere termijn opnieuw uw voordeel te halen.

Ons werk

Zie hier wat algemene projecten

Kijk ook bij: over onsnieuws, om de laatste projecten te bekijken.

Meer projecten

Solmar Tours kiest voor Holland Lighting Group B.V.

DQG Meubelfabriek kiest voor HLG PowerLine

Renewi

Filiaal Geldrop

Renewi Nederland

Filialen Zuid Nederland.

Vraag de brochure kantoorverlichting aan

Benieuwd naar onze kantoorverlichting? Vraag geheel vrijblijvend onze brochure aan.

Volledig vrijblijvend Met lichtsnelheid in je mailbox

Honderden tevreden klanten

Klanten die u voorgingen

Ontvang een vrijblijvende inventarisatie op locatie

Neem contact op
Chat openen
Rene Gomes van Holland Lighting Group B.V. hier 👋 Vragen over onze verlichting? Stuur gerust een WhatsApp bericht!