Skip links

Terugblik

Aan het eind van het jaar blikken wij altijd even terug.

2022 was voor Holland Lighting Group een jaar waarin wij weer vele bedrijven hebben mogen voorzien van onze PowerLine lijnverlichting. Van bedrijfshal tot verkoopruimte, van distributiecentrum tot constructiewerkplaats. En zo weten steeds meer bedrijven ons te vinden.

Wat bij Holland Lighting Group voorop staat is service van het hoogste niveau.

Na het eerste contact, van kennismakingsgesprek tot oplevering, alles is onder controle. Het gaat bij ons om een tevreden klant, dat is voor ons belangrijk.  Klanten die na de oplevering zeggen “Dit was de juiste keuze”

Inmiddels is ons klantenbestand fors gegroeid, niet alleen bedrijven, ook scholen en kantoren weten ons te vinden en dat is goed om te zien. Variatie voor de vakmensen die de installatie doen en een uitdaging voor de mensen die het offertetraject en lichtplan berekeningen maken. Kortom, het gehele team.

Vanaf 2023 nemen wij de implementatie van de lichtlijnen geheel in eigen beheer.

Bent u ook toe aan vervanging en/of verbetering van uw bedrijfsverlichting, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Tijdens een oriënterend gesprek leggen wij u uit wat onze werkwijze is en hoe wij ook van u een tevreden klant kunnen maken.

Wist u overigens dat de terugverdientijd nog nooit zo kort was? De hoge energieprijzen leveren een grote besparing op bij vervanging van conventionele verlichting naar LED-verlichting tot wel 70%.

Wij zien uit naar uw reactie.

Vul het onderstaand contactformulier in en wij nemen contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Chat openen
Fried van der Geld van Holland Lighting Group B.V. hier 👋 Vragen over onze verlichting? Stuur gerust een WhatsApp bericht!