Skip links

Gaat uw geld ook in het putje?

Gaat uw zuurverdiende geld ook het putje in? Hoezo denkt u misschien. Laat ik eens uitleggen waarom ik dit zo vraag. Mogelijk heeft u ook nog conventionele verlichting binnen uw bedrijf (TL verlichting) Wist u dat u met LED wel tot 70% kunt besparen op uw verbruik.

En met de huidige energie prijzen gaat het dan over serieus geld, geld dat nu naar uw energieleverancier gaat en u beter in uw bedrijf kunt besteden.

Maar het is niet alleen de besparing, nee u krijgt er ook nog beter licht bij. Indien u onderstaand formulier invult dan nemen wij contact met u op. Graag maken wij dan een afspraak en komen dan naar u toe voor een inventarisatie van de huidige situatie. Met de opgenomen gegevens gaan wij dan aan de slag en komen daarna terug met een compleet voorstel. Pas dan bent u het die beslist of wij tot uitvoering mogen overgaan. Wij kunnen u daarbij geheel Ontzorgen, van opname tot en met de oplevering, alles onder een dak met maar een aanspreekpunt.

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Chat openen
Fried van der Geld van Holland Lighting Group B.V. hier 👋 Vragen over onze verlichting? Stuur gerust een WhatsApp bericht!