Skip links
Gepubliceerd op: Nieuws

Goed licht is noodzaak.

Zoals ieder jaar komt ook nu na de zomer weer de herfst met zijn donkere dagen. Dagen waarbij de eerste en laatste uren van de dag ook vaak in te donkere ruimtes wordt gewerkt.

Heeft u ook een bedrijfsruimte waar dit het geval is, neem dan snel contact met ons op om dit in orde te maken. U heeft dan niet allen beter licht, NEE ook nog eens MEER licht.

En dit is natuurlijk ook zo op uw kantoor. Wat is er nu fijner dan werken onder voldoende licht? Vaak is dit gewoonweg slecht. Oude TL armaturen waarvan vaak de helft van de buizen knipperen of al zijn uitgevallen. Men heeft niet in de gaten dat het licht steeds slechter gaat worden. Maar belangrijk is het wel. Dus kijk eens of de luxwaarde minimaal 500 lux is (en liefst meer) want juist de oudere werknemer krijgt steeds meer problemen met dit slechter wordende licht. Vermoeidheid komt dan om de hoek kijken.

Op bovenstaande foto ziet u het verschil in de praktijk. Links de oude TL verlichting, rechts de HLG PowerLine lijnverlichting. Waar in deze hal zou u willen werken?

Dus, neem nu maatregelen om straks de rechter situatie op de werkvloer te hebben.

Wilt u graag een vrijblijvend voorstel? vul snel onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op. Tot snel.

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Chat openen
Fried van der Geld van Holland Lighting Group B.V. hier 👋 Vragen over onze verlichting? Stuur gerust een WhatsApp bericht!