Skip links

Hendricks Transport & Logistics kiest voor HLG

Hendricks Transport & Logistics heeft haar hallen geheel laten voorzien van de HLG PowerLine armaturen.

Niet alleen een forse verbetering van de lichtkwaliteit op de werkvloer maar ook een forse besparing op energie. In de lijnen zijn sensoren geplaatst welke de lijnen uitschakelen als er geen werkzaamheden worden verricht, dit zal de besparing nog meer positief beïnvloeden, hetgeen in een tijd van sterk stijgende energieprijzen toch wel belangrijk is. Ook de kantoren zijn voorzien van mooie led panelen

Is uw bedrijfshal nog voorzien van TL verlichting! of heeft u nog de oude sonT verlichting of highbay armaturen laat u dan vrijblijvend informeren over de mogelijkheden ook bij u het verbruik fors omlaag te brengen. Met de huidige prijzen voor energie is de terugverdientijd korter dan u verwacht. En vergeet niet, u krijgt ook meer licht op de werkvloer wat de veiligheid weer ten goede komt. Vaak is in de oudere situatie de verlichting ook niet meer op het vereiste (ARBO)niveau. Met Led verlichting kunt u dit dan tevens op het juiste niveau brengen. Daarnaast is ook de wetgeving per 2023 gewijzigd en moeten kantoren van 100m2 of meer het C label hebben. Met Led verlichting heeft u dit al snel voor elkaar.

Hieronder wat foto’s van het project.

Wilt u graag vrijblijvende informatie over de mogelijkheden binnen uw bedrijf, vul dan onderstaand formulier in dan nemen wij contact met u op.

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Chat openen
Fried van der Geld van Holland Lighting Group B.V. hier 👋 Vragen over onze verlichting? Stuur gerust een WhatsApp bericht!