Skip links
Gepubliceerd op: Nieuws

Nu de scherpste meterprijs voor lijnverlichting

Ook lijnverlichting binnen uw bedrijf die aan vervanging toe is? Met onze PowerLine bent u weer voor jaren verzekerd van de best mogelijke verlichting. En dit alles ook nog eens voor de best mogelijke prijs.

Met de HLG PowerLine heeft u een perfect lichtbeeld voor uw magazijn of werkplaats. De HLG PowerLine wordt geheel in eigen beheer geproduceerd in Waalwijk. Zo houden wij de kwaliteit op het hoogst mogelijke niveau.

Kantoorverlichting project

Maar vergeet ook niet uw kantoor. Hier zijn onze bandrasterarmaturen toegepast (ook een eigen product) En natuurlijk ook scherp in prijs. Het zal u echt verbazen hoe dit kan. Informeer dan ook snel.

Zoals u ziet doen wij ook led panelen. Hierin leveren wij dan alleen de kwaliteitspanelen met 5 jaar garantie. En niet een goedkoop paneeltje wat men vaak met het plafond kan meeleveren. Deze zijn al snel opgebrand waardoor u uiteindelijk ook nog duurder uit bent.

Dus koop bij HLG en wees zeker van goede kwaliteit.

Vul onderstaand formulier in en wij nemen snel contact met u op. Maar bellen mag ook.

Tel: 0416 347 542

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Chat openen
Fried van der Geld van Holland Lighting Group B.V. hier 👋 Vragen over onze verlichting? Stuur gerust een WhatsApp bericht!