Skip links

Op weg naar het C label.

Vele kantoren zijn nog voorzien van de oude conventionele verlichting (TL) door de slechte lichtopbrengst voldoet u hiermee bijna nooit aan de ARBO eisen voor kantoor. Wij kunnen u eenvoudig helpen zowel richting het vereiste C label voor kantoren alsmede het verbeteren van de lichtkwaliteit op de werkplek.

Naast enorme besparing van vaak wel 70% is hiermee ook het steeds vervangen van TL buizen voorbij. Bijkomend voordeel is dat uw kantoor er direct veel moderner uit ziet. Vergeet daarnaast niet de productiviteit van de werknemer die zeker omhoog gaat als deze een goed ingerichte en verlichte werkplek heeft.

Kortom alleen maar voordelen.

Met een druk op de knop midden op de afbeelding, kwam u op onze site terecht, dus de eerste stap heeft u al gezet. Zet dan nu ook de volgende stap om snel te weten wat uw besparing kan zijn. De terugverdientijd zal u zeker verbazen.

Neem dus nu de volgende stap en vul onderstaand formulier in en zet bij bericht (afspraakverzoek) Wij nemen dan vrijblijvend contact met u op voor een vrijblijvend gesprek. Daarna maken wij graag een gratis inventarisatie binnen uw bedrijf (eventueel met lichtplan) en komen terug met een passend voorstel. En pas dan bent u het die beslist of wij tot uitvoering mogen overgaan. Kortom ,geen verplichting uwerzijds.

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Chat openen
Fried van der Geld van Holland Lighting Group B.V. hier 👋 Vragen over onze verlichting? Stuur gerust een WhatsApp bericht!