Skip links

PowerLine verlichting bij TICA Uithoorn.

Magazijnruimte

Bij TICA in Uithoorn mocht HLG wederom een tweetal hallen voorzien van hun PowerLine armaturen. Het betreft 2 hallen van 30x112meter. Totaal dus maar liefst 6.720 vierkante meter. Een van de hallen wordt geheel gebruikt als magazijn. De andere hal is verkoopruimte met een deel magazijn. Daar in dit magazijn niet altijd gewerkt wordt zijn daar sensoren toegepast. Dus licht als het nodig is, daarna gedimd naar 20% daarna uit tot er weer beweging is.

Dat is dus maximaal besparen.

Verkoopruimte

In het winkelgedeelte is ervoor gekozen de lichtlijn op 6 meter hoogte te hangen, waardoor het bovenste gedeelte van deze hal donkerder blijft. Hierdoor wordt het allemaal net wat intiemer. De lichtkleur is 5700Kelvin. In tegenstelling tot de 4000K welke er voorheen in deze ruimte hing, geeft dit een bijzonder effect op de aangeboden waar. Een perfecte kleurherkenning. En juist dit is erg belangrijk voor shoppende winkeliers die bij TICA hun waren uitzoeken om deze later in hun winkel sfeervol te presenteren. Op de foto ziet u wat wij bedoelen met een goede kleurherkenning.

Magazijn achter verkoopruimte.

Dit is de ruimte achter de verkoopruimte. Een toch nog ruim magazijn. Deze ruimte is dus voorzien van sensoren op de 0-10V lijn. Men kan deze naar behoefte instellen op het gewenste lichtniveau. Nadat de laatste beweging heeft plaatsgevonden gaat hij in de dimstand voor een door de klant te bepalen tijd (b.v. 15 minuten) daarna gaat hij geheel uit. Dus geen beweging is dus maximaal besparen.

Onderstaand wat afbeeldingen gemaakt tijdens de installatie. Kijk eens naar de situatie oud en nieuw langs elkaar.

Is dit wat u ook zou willen. Neem dan snel contact met ons op.

Wilt u ook graag eens vrijblijvend kijken wat er binnen uw bedrijf mogelijk is, dan komen wij graag vrijblijvend bij u aan. Samen kijken wij dan naar de huidige situatie en inventariseren deze. Daarna komen wij met een voorstel bij u terug. Pas dan beslist u of u tot uitvoering wenst over te gaan. Dus GEEN verplichting.

Vul a.u.b. onderstaand formulier is. Graag bij opmerkingen in het kort de situatie omschrijven (b.v. Bedrijfshal 20×40 en daarbij kantoor)

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Chat openen
Fried van der Geld van Holland Lighting Group B.V. hier 👋 Vragen over onze verlichting? Stuur gerust een WhatsApp bericht!