Skip links

Over ons

Holland Lighting Group, een verlicht bedrijf!

30 jaar ervaring

Over Holland Lighting Group

Duurzaamheid en kwaliteit heeft door de jaren heen een steeds belangrijkere plaats ingenomen bij de ontwikkeling van nieuwe verlichtingsarmaturen. Inmiddels wordt HLG gezien als de specialist op het gebied van duurzame bedrijfsverlichting, voor bedrijfshal en kantoor.

Mede doordat HLG zelf produceert staan wij achter onze kwaliteit met een garantie van 5 jaar. Natuurlijk is daardoor ook een goede prijs-kwaliteitverhouding gegarandeerd.

Kies voor kwaliteit van Nederlandse bodem, kies voor Holland Lighting Group.

Uw wens, onze uitdaging

Passende oplossingen

Maar wij doen meer. Ook voor attractieparken, Horeca en campings is Holland Lighting Group bv de partner die samen met u tot de mooiste en best passende oplossing kan komen.

Hierbij mag u denken aan het verlichten van de wegen op bijvoorbeeld een camping, maar ook het maken van kroonluchters voor in een feestzaal kunnen wij voor u realiseren. In het grootste park in het zuiden van het land vind u vele van onze creaties terug. Vaak ontwerpen vanuit de klant maar ook vaak in samenwerking met de klant. Sommige afbeeldingen spreken voor zich.

Wij zeggen dan ook: Uw wens is onze uitdaging

Wij zijn u graag van dienst

Ons team

Fried van der Geld

Oprichter Hoofd verkoop

Arno Meeuse

Chef magazijn/distributie

Wessel van den Putte

Administratie
Van Hollandse bodem

Nederlands fabricaat

Wij zijn dé specialist op het gebied van industriële verlichting voor uw bedrijfshal en kantoor alsmede parkverlichting voor bedrijven in de Benelux.

Dit alles voornamelijk in eigen beheer geproduceerd.

Brochure 2024 park- en bedrijfsverlichting

Vraag onze brochure aan

Benieuwd naar onze verlichting? Vraag geheel vrijblijvend onze brochure aan.

Volledig vrijblijvend Met lichtsnelheid in je mailbox

Wat ons stralend maakt

Waarom Holland Lighting Group?

30 jaar ervaring

Ervaring is een kostbaar goed voor ons bedrijf. Kennis, kunde en ervaring zijn belangrijke elementen voor het behalen van succes. Wij zijn trots op onze medewerkers die met hart en ziel betrokken zijn bij het ontwikkelen van nieuwe producten, zoals industriële verlichting voor bedrijven.

Nederlands fabricaat

Wij zijn dé specialist op het gebied van parkverlichting en industriële verlichting voor bedrijven in Brabant. Daar waar anderen kiezen voor de standaardoplossingen vanuit Azië, kiezen wij vaak voor de ontwikkeling én assemblage van lichtbronnen en armaturen van topkwaliteit in Nederland.

Vooruitstrevend denken

U ontvangt bij ons geen standaardoplossingen. De toekomst begint vandaag en morgen kunnen de wensen voor uw bedrijf in de industrie of recreatiebranche anders zijn. Daarom geven we een toekomstgerichte invulling aan ieder nieuw lichtproject.

Honderden tevreden klanten

Klanten die u voorgingen

Ontvang een vrijblijvende inventarisatie op locatie

Neem contact op
Chat openen
Fried van der Geld van Holland Lighting Group B.V. hier 👋 Vragen over onze verlichting? Stuur gerust een WhatsApp bericht!