Skip links

Parkverlichting

Kwalitatieve en duurzame verlichting voor uw park!

Sfeermaker in parken

Duurzame parkverlichting

De duurzame parkverlichting van Holland Lighting Group is al dertig jaar de sfeermaker in onder andere vakantieparken, attractieparken en campings. Ons creatieve team creëert en realiseert vanuit Waalwijk voor ieder verlichtingsproject een passende oplossing. Uw vraag is voor ons de uitdaging.

Sfeermakers

Onze parkverlichting

Klassiek

Armatuur Noa

Het model Noa combineert een nostalgisch uiterlijk met moderne lichttechniek.
De NOA is vervaardigd van duurzaam messing heeft een koper deksel en echt glas.
Hierdoor is het een armatuur welk authentiek is.

Duurzaam

Armatuur Allgäu

Dit armatuur is voorzien van een Led module welke zorgt voor een egale gelijkmatige uitstraling naar beneden, hierdoor is er sprake van minimale lichtvervuiling. Het armatuur wordt gecombineerd met de mast welke is gemaakt van gerecyclede kleding. * Het armatuur wordt zonder beton in de grond geplaatst.

Eigentijds

Armatuur Apollo

De Apollo is een zeer functioneel paaltoparmatuur met een grote verscheidenheid aan toepassingen. In het bijzonder geschikt voor parkeerplaats of camping.

Modern

Armatuur Barcelona

Het type Barcelona is een zeer solide en modern armatuur. Verkrijgbaar in div. Wattages.
In het bijzonder geschikt voor verlichting van uw bedrijfspand (middels wandsteun) of parkeerplaats.
Visie op duurzaamheid

Hergebruik

Dit was voor ons een reden om op zoek te gaan naar mogelijkheden van hergebruik. Het proces is niet zonder slag of stoot verlopen. Het verwerken van gerecyclede kleding tot een lichtmast was een ontdekkingstocht met de nodige valkuilen en obstakels. Dat de aanhouder uiteindelijk de winnaar kan worden blijkt uit het eindresultaat: een lichtmast samengesteld uit een combinatie van gerecyclede kleding en plastic!

De eerste prototypes zijn in 2017 geplaatst. Vanuit de gebruikerservaring is uiteindelijk het definitieve model geboren. Het eerste park dat geheel met deze revolutionaire lichtmasten is ingericht ligt in Allgäu, Zuid-Duitsland. In deze plaats heeft Centerparcs de afgelopen jaren een nieuw vakantiepark ontwikkeld. De wegen en paden binnen dit park worden inmiddels verlicht met 700 van deze lichtmasten. De lichtmast heeft een KIWA Groen Bever-certificering.

Wij streven ernaar om vanuit de gescheiden inzameling van afval de grondstoffen via hun herbestemming weer terug te brengen bij de eindgebruiker. We zijn met een grote Europese afvalverwerker in gesprek gegaan om hier invulling aan te geven. Hoe mooi is het dat bijvoorbeeld oude bedrijfskleding, bad- en bedlinnen gescheiden bij een park wordt ingezameld en dat het textiel via de productie van een lichtmast weer terugkomt op de plek van inzameling?

Ons werk

Parkverlichting projecten

Meer projecten

Pretpark, nostalgische verlichting

Project

Centerparcs parkverlichting

Project

Nostalgische verlichting Kiev

Project

Camping Julianahoeve Renesse

Project

Vraag de brochure parkverlichting aan

Benieuwd naar onze parkverlichting? Vraag geheel vrijblijvend onze brochure aan.

Volledig vrijblijvend Met lichtsnelheid in je mailbox

Honderden tevreden klanten

Klanten die u voorgingen

Ontvang een vrijblijvende inventarisatie op locatie

Neem contact op
Chat openen
Rene Gomes van Holland Lighting Group B.V. hier 👋 Vragen over onze verlichting? Stuur gerust een WhatsApp bericht!