Skip links

Klant specifiek

Bijzondere verlichtingsprojecten

Recreatiebranche

Parkverlichting is een belangrijke sfeermaker – zeker in de attractiebranche. Met de juiste vormgeving en uitstraling kan verlichting een sfeerbepalende factor zijn. Van kroonluchters tot buitenlantaarns: wij hebben inmiddels onze sporen verdiend op het gebied van klant specifieke verlichting voor de recreatiebranche. Enkele bijzondere verlichtingsprojecten zijn onder andere kroonluchters in een stationsgebouw, muurverlichting voor een bioscoop, unieke lichtmasten voor een vakantiepark, sfeerverlichting voor een grote waterattractie en de totale lichtplanverzorging voor een overdekt speelpaleis.

Vrijblijvend

Offerte aanvragen

Bent u op zoek naar parkverlichting, zoals specifieke lantaarns, kroonluchters of wandarmaturen? Aan de hand van uw wensen realiseren wij een passende oplossing. Bekijk onze brochure voor de mogelijkheden of neem telefonisch of per e-mail contact met ons op via +31 (0)416 347 542info@hlgbv.nl of via het contactformulier.

Honderden tevreden klanten

Klanten die u voorgingen

Ontvang een vrijblijvende inventarisatie op locatie

Neem contact op
Chat openen
Fried van der Geld van Holland Lighting Group B.V. hier 👋 Vragen over onze verlichting? Stuur gerust een WhatsApp bericht!