Skip links

Martens kunststoffen Oosterhout

Naast nieuwbouw verzorgt de Holland Lighting Group ook re-lighting en renovatie projecten. Bij het Brabantse bedrijf Martens kunststoffen is de bestaande TL verlichting vervangen voor LED-armaturen. In eerste instantie is gekozen om bestaande TL buizen te vervangen voor LED-buizen.
De verouderde elektrotechnische installatie vertoonde echter te veel verstoring waardoor uiteindelijk toch is gekozen om de gehele bekabeling te vervangen en in plaats van led buizen retrofit armaturen toe te passen. In veel gevallen kan bij re-Lighting gebruik gemaakt worden van de reeds aanwezige infrastructuur van de verlichting. De bestaande kabelgoten kunnen blijven hangen, waar vervolgens nieuwe led-armaturen in worden geklikt.

Naast de bedrijfsverlichting heeft HLG ook zorg gedragen voor het buitenterrein inclusief laaddocks. Alle buitenarmaturen zijn voorzien van een LED-lichtbron en dragen op deze manier bij aan een reductie van meer dan 50% op het energieverbruik ten opzichte van de oude situatie.
Daarbij kan, onder normale omstandigheden, de lichtbron van HLG 100.000 uren onbezorgd lichtplezier genereren.

Opdrachtgever
Martens kunststoffen Oosterhout

Datum oplevering
2018

Armaturen
PowerLine in bestaande draagprofielen

Foto’s

Chat openen
Fried van der Geld van Holland Lighting Group B.V. hier 👋 Vragen over onze verlichting? Stuur gerust een WhatsApp bericht!