Skip links

Nostalgische verlichting Kiev

Voor een nieuw outletcentrum in Kiev heeft de Holland Lighting Group een compleet straten lichtplan uitgewerkt. De gewenste authentieke sfeer is gerealiseerd door gebruik te maken van nostalgische lantaarns en messing armaturen. Deze stijl is in het gehele centrum doorgevoerd waarmee er een uniforme uitstraling is gerealiseerd. Naast tientallen masten zijn er op veel plaatsen ook wandarmaturen geplaatst. Dat HLG de eer te beurt viel om invulling te geven aan het project in Kiev is veelal te danken aan de kwalitatief goede producten die voor dit project door HLG zijn aangeboden.

Duurzaamheid en betrouwbaarheid waren voor de opdrachtgever belangrijker dan enkel een goedkoop aanbod. Een uitdagende, maar geen gemakkelijke klus voor HLG, niet eerder heeft het bedrijf een opdracht gehad wat 2000 km van Waalwijk was gelegen. Het vraagt een extra zorgvuldige aanpak en voorbereiding, maar het is allemaal mooi binnen de termijn geleverd en geplaatst.

Opdrachtgever
Voorbeeld opdrachtgever

Datum oplevering
Voorbeeld datum.

Armaturen
Voorbeeld armaturen.

Foto’s

Chat openen
Fried van der Geld van Holland Lighting Group B.V. hier 👋 Vragen over onze verlichting? Stuur gerust een WhatsApp bericht!