Skip links

Renewi Nederland

Renewi Nederland

Filialen Zuid Nederland.


Date:
11 januari 2022

Van Renewi kregen wij de opdracht om hun kantoren in Zuid Nederland te voorzien van led verlichting. Begonnen met hun kantoor op de Flight Forum in Eindhoven waar maar liefst 7 verdiepingen zijn voorzien van nieuwe led armaturen en tevens nieuwe noodverlichting.

Verder zijn in de andere kantoren alle oude conventionele armaturen waaronder ook weer noodverlichting en vluchtwegverlichting vervangen voor moderne led varianten

Dit alles nadat wij in hun filiaal in Geldrop de bedrijfshallen al hadden voorzien van led verlichting. Hier zijn diverse armaturen toegepast. Highbay, PowerLine, Lumina, Led panelen, Bandrasters en led panelen. Kortom het gehele arsenaal is hier aan bod gekomen. Over enige weken gaan wij in dit filiaal ook nog een 70 tal explosie proof armaturen plaatsen.

Hiermee voldoen de kantoren nu aan de nieuwe eisen welke per 01-01-2023 van toepassing zijn. Bent u ook toe aan betere verlichting op de werkplek en wilt u ook naar het juiste C label! Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een vrijblijvend advies.

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Chat openen
Fried van der Geld van Holland Lighting Group B.V. hier 👋 Vragen over onze verlichting? Stuur gerust een WhatsApp bericht!