Skip links

TICA Uithoorn

TICA Uithoorn

PowerLine Lijnverlichting


Date:
11 januari 2022

Het project TICA in Uithoorn is bijzonder, het betreft een tweetal grote bedrijfshallen van ongeveer 30x112meter welke moesten worden voorzien van de HLG PowerLine lijnverlichting. Eerder is deze al vaker toegepast binnen het bedrijf. Echter een hal is deels ook verkoopruimte, de wens was de verlichting daar lager te hangen. Deze lijnen zijn dan ook op 6 meter hoogte gehangen.

Het magazijngedeelte van deze hal is voorzien van sensoren welke het licht gedurende een korte periode inschakelen als er beweging wordt waargenomen, daarna gaat deze in de dimstand van 20% voor een korte periode waarna de verlichting helemaal uit gaat. Dit systeem is eenvoudig aan te passen qua tijden en volume licht.

De andere hal is uitsluitend in gebruik en derhalve is daar de verlichting zo hoog mogelijk gehangen om de gelijkmatigheid maximaal te houden.

Resultaat is twee erg mooi verlicht hallen waar de klant erg tevreden over is. Het spreekt voor zich dat wij dit ook bij u kunnen realiseren. Voor vrijblijvend advies vult u het contactformulier in, wij nemen dan contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Chat openen
Fried van der Geld van Holland Lighting Group B.V. hier 👋 Vragen over onze verlichting? Stuur gerust een WhatsApp bericht!