Skip links

Trends en Trade

Tijdens de zomerperiode 2019 heeft HLG het warenhuis van Trends en Trade in Venlo voorzien van nieuwe verlichting. De grote mate van uitval en de slechte lichtopbrengst in relatie tot het hoge energieverbruik was voor de beheerder een belangrijke reden om op zoek te gaan naar een duurzaam alternatief.

Na een uitgebreide inventarisatie heeft HLG het advies uitgebracht om in het hoge middengedeelte van het gebouw te kiezen voor de 200 Watt HLG PowerBay als vervanging voor de energieverslindende inductielampen. In de lagere ruimtes zijn de 68 Watt HLG PowerLine armaturen geïnstalleerd in de uitvoering van standalone. Deze armaturen zijn losse units uitgevoerd in een antraciet grijze coating.

Er is bij alle type armaturen gekozen voor de wat warmere lichtkleur van 4000 Kelvin, waarmee het juiste sfeerbeeld kon worden gecreëerd. Hoewel de installatie tijdens openingsuren is uitgevoerd heeft het geen verstoring veroorzaakt bij het winkelend publiek. Het resultaat geeft een verbluffend lichtbeeld zonder verblindende factor. De gebruikers zijn over de gehele linie zeer tevreden met het eindresultaat. Daarbij heeft de overgang naar led verlichting een forse besparing met zich mee gebracht. Wederom een mooi project met hoogwaardige HLG armaturen van Nederlands fabricaat. Een garantie voor jaren lichtplezier!

Opdrachtgever
Trends en Trade Venlo

Datum oplevering
2020

Armaturen
Powerline en Powerbay

Foto’s

Chat openen
Fried van der Geld van Holland Lighting Group B.V. hier 👋 Vragen over onze verlichting? Stuur gerust een WhatsApp bericht!