Skip links

Van Leeuwen Container Service

Omschrijving
Bij van Leeuwen container service was de verlichting verouderd en het lichtniveau was ver onder de norm geraakt. Nadat al eerder een grote hal, welke was gerenoveerd van de PowerBay was voorzien, wilde men nu dus ook verder met Holland Lighting Group BV. In de nieuwe situatie is gekozen voor het model Lumina, dit model kon op dezelfde plaats als de bestaande armaturen worden aangebracht. Echter, de lichtkwaliteit verbeterde enorm, daar waar het verbruik juist fors omlaag ging.

In een ander deel van de hal werd gekozen voor de PowerBay, dit was het laad en los gedeelte. Dit gedeelte wordt bewaakt middels camerabeveiliging en goed zicht was een Pré. Op de foto hieronder kun je het resultaat dan ook zien. Mooi helder beeld. Buiten zijn alle armaturen vervangen door het model Barcelona.

Binnen van Leeuwen is nu gefaseerd alle conventionele verlichting vervangen door led armaturen van Holland Lighting Group BV.

HLG heeft hier ook al het installatiewerk mogen verzorgen. Totaal zijn hier 7 bedrijfshallen voorzien van HLG-armaturen.

Opdrachtgever
Van Leeuwen Container Service B.V.

Datum oplevering
April 2021.

Armaturen
Lumina, PowerBay en Barcelona

Behaalde resultaat
Perfect verlichte bedrijfshallen en buiten terrein, enorme besparing op energie.

Foto’s

Chat openen
Fried van der Geld van Holland Lighting Group B.V. hier 👋 Vragen over onze verlichting? Stuur gerust een WhatsApp bericht!