Skip links

Van Segeren Metaalwerken

Omschrijving

Bij deze klant betrof het 3 hallen waarvan bij een de verlichting echt aan vervanging toe was. Gesproken was over led buizen, echter op advies van Holland Lighting Group BV heeft men gekozen voor de HLG PowerLine. De kwaliteit en levensduurverwachting van led buizen komt niet in de buurt van die van de PowerLine. En dat brengt met zich mee dat de PowerLine een betere investering voor de toekomst is.

De oude lijnverlichting is verwijderd en daar is de nieuwe PowerLine met draagprofiel voor aangebracht. Met deze lijn heeft men niet alleen veel meer licht, nee het licht zit nu ook op de juiste plaatsen. Daar waar nodig is er een extra armatuur bij geplaatst, hetgeen zeer flexibel is met de PowerLine. Hieronder de oude en nieuwe situatie in beeld.

De situatie is sterk verbeterd en de veiligheid daarbij natuurlijk ook. Het was wel even wennen van de 4000K naar de 5700K welke wij hen adviseerde, maar al na een paar dagen is men al blij met deze kleur. Het is beter voor de kleurherkenning, geeft ook een meer realistische kleurweergave op het materiaal etc.

Op de foto’s hiernaast ziet u dat er mooi gelijkmatig licht op de werkplekken is. Juist in dit soort omgevingen is dat ook erg belangrijk, men moet afschrijven op metaal hetgeen al niet echt makkelijk te zien is. Ook voor het werken met machines is goed licht belangrijk. En waarom zou u uw werknemer (die toch uw grootste bezit is in uw bedrijf) ook niet een aangename werkplek geven.

Met het vervangen van de verlichting wordt een mooie besparing gerealiseerd van wel 70% welke men in minder dan drie jaar gaat terugverdienen.

U ziet dat het resultaat er ook mag zijn. Mooi verlichte werkplekken, waarin de werknemers naar plezier hun werk doen.

Opdrachtgever
Van Segeren Metaalwerken.

Datum oplevering
Voorbeeld datum.

Armaturen
Voorbeeld armaturen.

Foto’s

Chat openen
Fried van der Geld van Holland Lighting Group B.V. hier 👋 Vragen over onze verlichting? Stuur gerust een WhatsApp bericht!