Skip links

PowerLine lijnverlichting in bedrijf.

Verkoopruimte

Bij Tica in Uithoorn mocht Holland Lighting Group BV twee hallen van beide 30x115meter voorzien van onze PowerLine verlichting. In de ene hal, een verkoopruimte (foto boven) is daarbij de lichtlijn op ongeveer 6 meter gehangen. Een deel van deze ruimte wordt ook gebruikt als magazijn. In dit deel zijn sensoren toegepast zodat daar de verlichting alleen brand als men er actief bezig is.

In de andere hal, welke als magazijn wordt gebruikt is de Powerline zo hoog mogelijk gemonteerd. (foto onder). Resultaat is een veel beter en gelijkmatiger verlicht bedrijf, daarbij ook fors besparen op het verbruik waardoor men juist nu (met de iedere dag stijgende prijs van energie) een extra snelle terugverdientijd kan realiseren.

Wij rekenen u graag voor wat uw terugverdienmodel is.

Magazijn

Onderstaand wat foto’s, gemaakt tijdens de installatiewerkzaamheden. U ziet op sommige foto’s ook duidelijk de verbetering. De ruimtes waren voorheen voorzien van 4000Kelvin armaturen. Nu zit er 5700Kelvin, dit geeft een fris beeld. Kleuren worden beter gezien. In het begin was er wel iets van: “Het is wel minder gezellig” echter al snel wist men de voordelen erg te waarderen. Zelfs in de verkoopruimtes is men erg blij met het resultaat. Sfeer kun je ook creëren met de aankleding, hetgeen daar zeker gelukt is. De producten worden nu wel beter gezien en keuzes worden zelfs beter gemaakt. Uiteindelijk kiest men hier voor de consument, dus er wordt meer gelet op kleur-samenstelling, kwaliteit en veel meer. In de winkel van de klant wordt het plaatje dan nog mooier gepresenteerd om de huiselijke sfeer te benaderen.

Dus, bent u ook toe aan verbetering van de verlichting in uw magazijn of kantoor? neem dan snel contact met ons op, schrijf bij bericht in het kort waarmee wij u kunnen helpen. Wij nemen dan vrijblijvend contact met u op.

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Chat openen
Fried van der Geld van Holland Lighting Group B.V. hier 👋 Vragen over onze verlichting? Stuur gerust een WhatsApp bericht!